Pimak PMK 250 G modeli, endüstriyel ölçekte ekmek üretimi yapan işletmeler için geliştirilmiş yüksek kapasiteli bir gazlı döner arabalı ekmek fırınıdır. 3600 adet üretim kapasitesiyle uzun süreli çalışmalarda maksimum verimlilik sunar. Döner platformlu sistemi sayesinde her tepside eşit ısı dağılımı ve homojen pişirme sağlar.
Büyük üretim tesisleri, toplu ekmek üretimi yapan işletmeler, zincir pastaneler ve otel mutfakları için uygundur. Gazlı döner platformlu sistemi sayesinde üretimde süreklilik ve kalite sağlar.
Demasan Endüstriyel Mutfak & Gıda Makinaları Yeni Sanayi Sitesi 46. Sokak No: 9/A Karesi / Balıkesir 📞 0507 535 40 28 – ✉️ [email protected]
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.